Close

Plafond witten

Kijkt u elke dag aan tegen een oud plafond, dat nodig aan een grondige opknapbeurt toe is? Dan zijn er verschillende opties. Als u een beetje handig ingesteld bent, kunt u natuurlijk een pot verf kopen en zelf aan de slag gaan.

Maar bij een plafond witten komt meer kijken dan bij het schilderen van een muur. Het oppervlakte is moeilijker te bereiken, waardoor het verfwerk zelf intensiever is en er kans is dat u strepen en aanzetten achterlaat. Er is bovendien meer kans op druppen. Voor een grote klus, waarbij bijvoorbeeld in de woonkamer het hele plafond gewit moet worden, is het dan ook verstandig om een schilder in te huren.

Het plafond laten witten door een schilder

Met een professionele schildersbedrijf in dienst, bent u verzekerd van een goede verfbeurt. Geen lelijk afgewerkte randjes, oneven lagen verf of beschadigingen dus. Een schilder zorgt dat er geen verf komt op plekken waar dat niet hoort, en werkt snel en netjes. Voorkom dat u wekenlang in de troep zit, terwijl het resultaat niet optimaal is. De keuze is eigenlijk zo gemaakt – wil u uw plafond witten, kies er dan voor om een het een schilder te laten doen en geniet van de vele voordelen.

Een voordelige schilder bij u thuis

Bij het schilderen van een plafond komt veel kijken. Een goede voorbewerking en het gebruik van goede materialen is essentieel. Daar hebt u allemaal geen omkijken naar als u een schilder inhuurt.

Dat hoeft overigens helemaal niet zo duur te zijn–zeker als u het vergelijkt met de hoeveelheid geld en tijd die u anders zelf kwijt geweest was met het schilderen. Voor schilderwerk in huizen van twee jaar of ouder, waar een plafond witten ook onder valt, geldt een laag btw-tarief. Dat maakt het aantrekkelijk om een schilder in dienst te nemen.

Schildersbedrijven vergelijken?

Benader schildersbedrijven uit uw regio en vergelijk het lokale aanbod. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw klus. Gratis en vrijblijvend.