Close

Plafondafwerking

Een mooie ruimte in uw woning verdient een mooie plafondafwerking. Ook wat betreft plafonds kunt u veel verschillende varianten kiezen. Zo kunt u gaan voor een klassieke uitstraling of voor een hele moderne uitstraling. De juiste plafondafwerking geeft uw ruimtes de uitstraling die ze verdienen. Het is ook een manier om uw woning helemaal aan uw wensen aan te passen.

Naast verlaagde plafonds, ornamenten en andere versieringen is natuurlijk ook de afwerking uiterst belangrijk. Deze maakt uiteindelijk het plaatje compleet en zorgt voor de juiste uitstraling. Verschillende kleuren zijn mogelijk, maar ook andere manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld met fijn schuurwerk uw plafonds een hele bijzondere uitstraling geven. Wat zijn de mogelijkheden?

Verschillende soorten plafondafwerking

Om een mooi plafond te krijgen kan er gebruik gemaakt worden van verschillende technieken en ook verschillende producten. U kunt een plafond afwerken met spack. Ook kunt u kiezen voor plafonds met mooie lijsten of zelfs ornamenten. Dat geeft uw woning een hele klassieke uitstraling. Tegenwoordig zijn er ook interessante moderne technieken voor de afwerking van het plafond. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor mooie diepe plinten of voor schaduwvoegen. Ook de plafonds gewoon glad maken is natuurlijk een mogelijkheid.

Andere mogelijkheden

Maar er zijn nog meer mogelijkheden voor uw plafonds. Voor bedrijfspanden is een systeemplafond vaak erg interessant. Het zorgt voor een nette afwerking, terwijl onderhoud en dergelijk ook zeer eenvoudig blijven. Ook verlaagde plafonds zijn erg interessant, die kunt u in uw favoriete kleur laten schilderen.

Ook gipsplaten zijn een veel gebruikt materiaal voor plafonds. Deze zijn ook eenvoudig te schilderen, zodat ze precies in uw woning passen. In principe is ieder plafond te schilderen, maar voor andere soorten afwerking kunt u natuurlijk ook kiezen. Fijn schuurwerk behoort bijvoorbeeld eveneens tot de mogelijkheden.

Schildersbedrijven vergelijken?

Benader schildersbedrijven uit uw regio en vergelijk het lokale aanbod. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw klus. Gratis en vrijblijvend.